Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Salo

Buida ja la teva propietat sense haver de passar llargues hores carregant objectes pesats, transitant per espais reduïts o passant certes complicacions. Amb buidatge de pisos Salo, tot es converteix en la tasca més senzilla, doncs compten amb el personal professional que millor s’exerceix en aquesta àrea.

Així mateix, estan homologats, és a dir, que compten amb tots els certificats i permisos corresponents per poder dur a terme els seus serveis. Aquest se centra en el buidatge d’espais com a cases, pisos, xalets, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, restaurants, bars i col·legis.

buidatge de pisos

Així com també espais de major grandària, tals com a naus industrials, fàbriques i empreses. En tots aquests llocs realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts d’ordinadors que estan desactualitzades, estris, catifes, teles, roba, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

Ara bé, buidat de pisos en Salo es caracteritza per brindar un servei de qualitat, a través de l’atenció directa i personalitzada. També, treballen els 365 dies de l’any i tenen la capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores, per a la total comoditat de tots els seus clients i usuaris.

És important fer esment, que també ofereixen les seves assistències en casos d’incendis, inundacions, quan es presenta la síndrome de Diògenes i quan es realitzen reformes d’obres. També tenen una gran responsabilitat amb el medi ambient i és per això que porten tot fins a punts verds on són reciclats.

Els seus serveis secundaris són tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que tots han de ser sol·licitats de forma prèvia. Així mateix, ofereixen els preus més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat per complet. En suma, fan lliurament de la factura corresponent.

Per sol·licitar el pressupost, solament fa falta completar el formulari que està al seu portal web, també es poden visitar les oficines situades en la bella població de Salo, 08269 o cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Sense importar la via seleccionada, tot el personal sempre està disposat a brindar qualsevol tipus d’informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button