Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sant Adria Del Besos

Quan els inquilins o ocupants es retiren d’alguna propietat, és molt comuna que també renunciïn a algunes de les seves pertinences i les deixin en el lloc. Per tornar a llogar o fins i tot vendre, això resulta desfavorable, no obstant això, buidatge de pisos Sant Adria Del Besos s’encarrega de resoldre-ho, doncs para això són especialistes.

Aquest és un grup de professionals que es dediquen a la desocupació de diferents espais com a oficines, pisos, garatges, parcel·les, habitacions, pensions, locals comercials, restaurants, hospitals, naus industrials, fàbriques i uns altres. Ells ofereixen una atenció personalitzada a tot moment i sempre es dirigeixen fins al lloc amb la major puntualitat.

buidatge de pisos

Cal destacar, estan a la seva completa disposició els 365 dies de l’any, igual que durant les 24 hores del dia. És a dir, que en casos on sigui necessària una desocupació amb urgència, ells també poden solucionar-ho. Així mateix, duen a terme l’extracció de roba, catifes, estris, mobles vells o danyats, electrodomèstics, màquines que estan fora de servei i parts de computadores.

També, restes o enderrocs i materials com a cartró, paper, fusta, plàstic i deixalles de jardineria. D’altra banda, també presten els seus serveis de buidat casos d’incendis, inundacions i quan es fa present la síndrome de Diògenes. Al seu torn, estan en la disposició d’executar treballs de neteja, desinfecció i pintura com a assistències secundàries.

Fan lliurament de la factura, una vegada acabat el seu treball i ofereixen els preus més econòmics del sector, a pesar que cada servei representa un pagament específic. Si desitja obtenir el seu pressupost ompli el formulari a la seva pàgina web, cridi als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visiti les seves oficines en Sant Adria del besos.

Entre uns altres dels seus beneficis ressalten que buidat de pisos en Sant Adria Del Besos és una empresa homologada amb tots els certificats i permisos corresponents, segons les lleis i normatives. A més, té un compromís ambiental, així que tot el material retirat és portat a abocadors que posseeixen la deguda autorització, també a punts verds perquè siguin reciclats i així evitar causar el dany al mitjà.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button