Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sant Agusti De Lluçanes

Realitza el buidatge del teu pis amb els millors professionals sempre disposats a atendre’t i ajudar-te amb qualsevol inconvenient que sorgeixi en el procés. Ells són buidatge de pisos a Sant Agusti De Lluçanes, una empresa seriosa, consolideu i compromesa amb els seus clients.

Durant tot el seu servei s’obstinen que els seus clients rebin atenció de qualitat, de la manera més directa i personalitzada possible, alhora que brinden assessoria i respatller. Com a pas previ, fan lliurament del corresponent pressupost, però el millor punt sobre aquest tema, és que ho realitzen amb base en les teves necessitats i requeriments.

buidatge de pisos

Com si fos poc, per obtenir-ho el procediment és molt simple, solament ingressa a la seva pàgina web i completa el formulari que allí es troba, una vegada ple, ells t’enviaran aquesta cotització. Així mateix, són una empresa de buidatges amb tots els certificats i permisos al marge de les lleis i l’ajuntament, així que estan homologats.

A més de comptar amb el personal millor capacitat i estar disponibles els 365 dies de l’any, en summa al fet que tenen la disposició de dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per cobrir situacions d’urgència.

Ara bé, els seus serveis són prestats en cases, oficines, pisos, habitacions, xalets, garatges, pensions, parcel·les, naus industrials, fàbriques, empreses vàries, restaurants, locals comercials, hotels, hospitals, col·legis, entre altres. Els objectes que extreuen són mobles vells, taulons, estris, catifes, escombraries i enderrocs.

Igual que fusta, plàstic, ferro, cartró, paper, electrodomèstics, màquines fora de servei i parts de computadora. Tot és portat fins a punts verds perquè rebin el tractament adequat i finalment siguin reciclats. És així com buidat de pisos en Sant Agusti De Lluçanes evita causar un impacte negatiu en el medi ambient.

Quant als preus, són els millors doncs a pesar que cada tasca que l’empresa dugui a terme ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més econòmiques i baixes del mercat. Algunes vies per accedir a més informació igual que el pressupost, són a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines en Sant Agusti De Lluçanes, 08586.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button