Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sant Andreu De Far

Sempre és bon moment per dur a terme un buidatge, sempre que se sol·licitin els serveis de buidatge de pisos Sant Andreu De Far. Això es deu al fet que són una empresa especialitzada, a més de portar el títol dels líders en la prestació d’aquest servei.

Els espais que desocupen són pisos, cases, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, restaurants, col·legis, bars i hotels. Així com també hospitals, naus industrials i fàbriques. En tots ells realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats, taulons, estris i qualsevol objecte.

buidatge de pisos

A més de parts de computadores que estan desactualitzades, catifes, teles, roba, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot això és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat perquè siguin reciclats, doncs buidat de pisos en Sant Andreu De Far té un gran compromís quant al medi ambient.

D’altra banda, aquesta empresa es defineix per la seva excel·lent atenció al client, sempre a través d’un tracte amable i personalitzat. Així mateix, posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, exigits per les lleis i ajuntaments, així que estan homologats.

Com si fos poc, estan disponibles per treballar els 365 dies de l’any i en cas de ser necessari, poden realitzar buidatges en menys de 24 hores. També es fan presents en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es manifesta la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes fins a envair qualsevol propietat íntegrament.

També poden netejar, desinfectar i pintar, doncs aquests treballs són part dels seus serveis secundaris. A més que són duts a terme amb els millors materials i acabats de qualitat, molt propicis per deixar en perfectes condicionis espais que es desitgen vendre o llogar.

Així mateix, els seus preus són els més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada assistència de buidatge ha de ser cancel·lada per complet. Sol·licita ja el teu pressupost a través de la seva pàgina web, amb solament completar el formulari, també cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades en Sant Andreu De Far.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button