Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sant Andreu De La Barca

Sempre és bon moment per realitzar algun negoci relacionat amb el lloguer o la venda d’algun immoble. Però abans de dur-ho a terme, cal garantir que quedi en les millors condicions, posterior a l’ús d’anteriors ocupants. En aquest sentit, buidatge de pisos Sant Andreu de la Barca, s’encarrega de tot.

Ells són una empresa que realitza el buidatge de cases, habitacions, xalets, garatges, oficines, restaurants, bars i hotels. També en fàbriques, naus industrials, col·legis i hospitals. És a dir, que sense importar la grandària del lloc, ells estan a l’altura de la situació.

buidatge de pisos

Així que realitzen el retir de mobles, roba, catifes, estris, electrodomèstics, maquinària inservible, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria. També, plàstic, fusta, paper, ferro i cartró.

Buidatge de pisos a Sant Andreu de la Barca es dirigeix fins al lloc on se’ls sol·liciti, allí ofereixen la millor atenció personalitzada. Per a cada tasca, compten amb recursos humans excel·lentment capacitats en conjunt amb els utensilis i eines adequats. Cal destacar, que també realitzen buidatge en casos de síndrome de Diògenes, incendis i inundacions.

Entre altres coses, estan completament homologats, per a això posseeixen els certificats i permisos corresponents. Alhora que es preocupen per la cura de l’ambient, per aquesta raó, també s’encarreguen de portar tots els objectes o escombraries fins a punts verds i abocadors. Allí reben el tractament necessari per al seu reciclatge i evitar el dany ambiental.

Quant a les tarifes a pagar, cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat. No obstant això, ofereixen els preus més econòmics del mercat. També fan lliurament d’un pressupost, si desitja sol·licitar-ho solament ingressi a la pàgina web de l’empresa i allí completi el formulari. Si desitja, pot visitar les oficines a Sant Andreu de la Barca, 08740 o cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46

De qualsevol forma, en buidatge de locals a Sant Andreu de la Barca, sempre estan disposats a servir-li, tant les 24 hores com els 365 dies de l’any. Cal destacar, que una vegada culminat el servei, fan lliurament de la corresponent factura, com a mostra de la seva serietat i transparència.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button