Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sant Andreu De Llavaneres

Quan necessitis desfer-te de tots els objectes que ocupen el teu espai, no et preocupis i solament contracta els serveis de buidatge de pisos Sant Andreu de Llavaneres. En ells trobaràs el respatller i assessoria que requereixes, a més d’un treball realitzat amb els millors resultats, tot al millor preu.

Aquesta empresa és simplement el número 1 del sector, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i l’ajuntament. A més que tot el seu personal està molt bé capacitat per respondre d’excel·lent forma a qualsevol servei de buidatge, així que no hi ha situació en la qual no estiguin a l’altura.

Estan completament disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència en lapses menors a les 24 hores. Els espais que buiden són cases, oficines, pisos, xalets, habitacions, garatges, restaurants, bars, col·legis, locals comercials, hotels, hospitals, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

Els objectes que retiren són mobles vells, taulons, estris, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament, parts de computadora, cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

Cal assenyalar, que tot és portat fins a punts verds on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge, és així com buidat de pisos a Sant Andreu de Llavaneres contribueix a la cura i preservació del medi ambient. Com a servei secundari realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser prèviament sol·licitats.

Fins i tot, es fan presents per buidar en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i quan es fa present la síndrome de Diògenes. Sempre acudeixen amb la major puntualitat i compromís, fins al lliurament de la corresponent factura una vegada finalitzin el seu treball.

Quant als preus, aquesta empresa és insuperable, doncs ofereixen les tarifes més econòmiques del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Per obtenir el pressupost, solament completa el formulari que es troba a la pàgina web, i després ells t’enviaran la informació respectiva. També és vàlid comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sant Andreu de Llavaneres, 08392.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button