Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Bartomeu Del Grau

Si necessites desocupar el teu espai, és moment de contactar a buidatge de pisos Sant Bartomeu del Grau, una empresa sòlida, confiable, compromesa i responsable. Són els millors en el camp, doncs garanteixen els millors resultats en el menor temps i a canvi de preus sense competència.

S’han convertit en els preferits dels clients, doncs són el grup de buidat número 1 en tot el sector, gràcies a la seva experiència, trajectòria i excel·lent servei. S’exerceixen en diversos tipus d’espais, així que no importen les característiques de la teva propietat, es dirigeixen per exemple, fins a pisos, oficines, cases, xalets, habitacions i garatges.

També parcel·les, pensions, restaurants, hotels, bars, hospitals, col·legis, fàbriques, naus industrials i diferents tipus d’empreses. En aquests llocs realitzen el retir de mobles vells, parts d’ordinadors, electrodomèstics que estan fora de servei, màquines en mal estat, taulons, andròmines i estris.

buidatge de pisos

Igual que taulons, roba, catifes, enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta i deixalles de jardineria. Fins i tot, presten els seus serveis de buidatge en casos d’incendis, inundacions, quan es duen a terme reformes d’obres i quan es fa present la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació sense control d’objectes i escombraries.

Així mateix, tot és portat fins a punts verds perquè rebin el tractament indicat amb finalitats de reciclatge, l’objectiu final és impedir causar un dany negatiu en el medi ambient. En un altre ordre d’idees, buidat de pisos a Sant Bartomeu del Grau està disponible els 365 dies de l’any i fan buidatges en menys de 24 hores, quan es tracta de casos d’urgència.

Entre uns altres dels seus serveis, encara que de menor importància destaquen les tasques de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud del client. Els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que totes les prestacions han de ser cancel·lades.

Si desitges el teu pressupost, solament completa el formulari que es troba a la pàgina web, també és molt vàlid cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les oficines situades a Sant Bartomeu del Grau, 08503.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button