Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Sant Bartomeu

Si penses llogar, vendre la teva propietat o dur a terme algunes reformes, necessites els serveis de buidatge de pisos Sant Bartomeu. Ells s’encarreguen de realitzar aquest treball, amb els millors resultats. Facilitant el dia a dia dels seus clients i tots aquells que recorren al seu servei. Doncs són una empresa molt sòlida i confiable.

Això es reflecteix que estan homologats i posseeixen els certificats i permisos corresponents. Tot el seu personal està degudament capacitat i per a cada tasca, compten amb un equip diferent. Com si fos poc, posseeixen el maneig dels materials, quant a la prevenció de la contaminació i impacte mitjà ambiental.

buidatge de pisos

És a dir, que tots els objectes retirats són portats fins a punts verds o abocadors. Allí són processats, de manera que puguin ser reciclats o reutilitzats. Entre aquests objectes destaquen els mobles, electrodomèstics, roba, estris, màquines que es troben fora de servei i catifes.

Igual que enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, fusta, paper, cartró i plàstic. Cal destacar, que els llocs on buidat de pisos Sant Bartomeu acudeix a retirar aquests articles són cases, oficines, pisos, pensions, restaurants, hotels, garatges, habitacions, bars, hospitals, naus industrials i fàbriques.

Sempre assisteixen, una vegada se’ls sol·liciti amb la major puntualitat i compromís. És per això que treballen els 365 dies de l’any, i fins a les 24 hores del dia. Especialment en els casos on es fa necessari el buidatge urgent.

Com a serveis secundaris, realitzen tasques de neteja i pintura. Quant als costos, cada servei contractat ha de ser cancel·lat, no obstant això amb els preus més accessibles del sector. Fins i tot, com a pas previ es pot sol·licitar un pressupost. Això a través de l’ompliment d’un formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa.

També és vàlid acudir a les oficines, situades en Sant Bartomeu, 08503. Igual que comunicar-se a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Allí el personal sempre espera i està disposat a aclarir tots els dubtes. Cal destacar, que una vegada finalitzi el servei de buidatge, fan lliurament de la corresponent factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button