Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Boi De Llobregat

Ja no és necessari passar hores planejant i preocupar-se pels detalls d’una desocupació, doncs en buidatge de pisos Sant Boi de Llobregat s’encarreguen de tot. Ells prenen part en cadascuna de les etapes del procés, amb la major responsabilitat i eficàcia.

Tot és possible, ja que compten amb un grup de professionals molt bé capacitats, que com si fos poc es divideixen per complir amb cadascuna de les tasques. Fins i tot, tenen l’excel·lent capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. D’igual manera, estan disponibles cada dia de l’any, doncs treballen els 365 dies.

Cal destacar, que són una empresa de buidatges homologada, ja que posseeixen tots i cadascun dels certificats i permisos que segons les normatives legals i ajuntaments són obligatòries per poder desenvolupar els seus treballs.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais on treballen són les oficines, cases, pisos, habitacions, garatges, xalets, fàbriques, hotels, hospitals, naus industrials, col·legis, entre altres. Allí realitzen el retir de mobles vells, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats, estris, andròmines, roba i catifes.

Així com també enderrocs, escombraries, fusta, cartró, paper, ferro, plàstic i deixalles de jardineria. També fan alguns treballs, encara que de caràcter secundari, com a neteja, desinfecció i pintura. En aquest ordre d’idees, cada servei de buidatge representa el pagament d’una quantitat específica, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del sector.

Destaca que tots els objectes són portats per buidatge de pisos a Sant Boi de Llobregat, fins a punts verds, allí reben el tractament adequat perquè puguin ser reciclats i d’aquesta forma impedir el dany en el medi ambient, per contra, aquesta acció contribueix a la seva cura.

Si es desitja es pot accedir a un pressupost, per a això solament és necessari ingressar a la pàgina web i omplir allí el formulari. Altres alternatives són visitar les seves oficines, situades a Sant Boi de Llobregat, 08830 o cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Allí tot el personal està sempre atent i esperant per respondre les seves preguntes i inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button