Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Boi De Lluçanes

Cada vegada que es pensa a realitzar un buidatge de qualsevol immoble, immediatament sorgeixen moltes interrogants. Com retirar els objectes pesats?, Com mobilitzar-los a través dels espais petits?, Quin pot ser la destinació de tots aquests articles? Per respondre a totes aquestes preguntes, solament n’hi ha prou amb contractar els serveis de buidatge de pisos Sant Boi De Lluçanes.

En aquesta empresa són posseïdors dels millors recursos, doncs allí compten amb tot el personal degudament capacitat per a tal fi. Són un grup de professionals, els quals es distribueixen les diferents tasques. En summa al fet que manegen amb destresa cadascuna de les eines i tots els mètodes.

buidatge de pisos

Així mateix, estan homologats, doncs compten amb els certificats i requisits exigits per la llei i l’ajuntament. Entre les seves àrees de treball es troben el buidatge d’oficines, pensions, habitacions, garatges, cases, pisos, locals comercials, restaurants, bars, hotels, fàbriques i naus industrials.

Entre els materials retirats es troben mobles, electrodomèstics, màquines fora de servei, roba, catifes, deixalles, escombraries, restes de jardineria, paper, cartró, fusta i plàstic. És important ressaltar, que buidat de pisos en Sant Boi De Lluçanes porta tots aquests objectes fins a abocadors autoritzats i punts verds.

Servei compromès amb el medi ambient En aquests llocs reben l’adequat tractament perquè no causin algun tipus d’impacte negatiu en el medi ambient. En el seu lloc, són reciclats o reutilitzats segons sigui el cas. Com a serveis secundaris, realitzen tasques de pintura, neteja i desinfecció. Un altre gran avantatge d’aquesta empresa és que treballen els 365 dies de l’any.

Fins i tot, estan disponibles les 24 hores, això resulta molt beneficiós en aquestes situacions on es fa necessari realitzar buidatges amb urgència. Quant als costos, cada servei contractat, ha de ser cancel·lat. No obstant això, totes les tarifes són les més baixes del mercat. Com passo preu es pot sol·licitar el corresponent pressupost, segons els requeriments personals.

Per a això l’empresa ofereix la seva pàgina web. Solament fa falta completar el formulari. També és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O visitar les seves oficines situades en la localitat de Sant Boi De Lluçanes, 08589.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button