Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Celoni

Si es tracta d’una desocupació, el millor és deixar el treball en mans de buidatge de pisos Sant Celoni, ells són especialistes en la prestació d’aquest servei. Compten amb una àmplia trajectòria i diversos anys d’experiència, els quals els han portat a ocupar el primer lloc en la llista de totes les empreses del sector.

El seu treball se centra en el buidatge d’espais com a cases, pisos, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, restaurants, bars, col·legis i hotels. També naus industrials, fàbriques, hospitals i empreses vàries.

buidatge de pisos

Pel que fa als objectes que retiren, aquests són mobles vells, electrodomèstics danyats, teles, estris, catifes, roba, taulons i parts de computadores que ja estan desactualitzades. Igual que materials com a cartró, paper, plàstic, fusta, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs.

En aquest sentit, tenen la capacitat de prestar els seus serveis quan es produeixen incendis i inundacions, també en casos de síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres. Cal destacar, buidat de pisos a Sant Celoni és una empresa homologada, doncs posseeix tots els certificats, permisos i certificats segons les exigències de les lleis.

A més, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden desenvolupar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Un altre dels importants beneficis de contractar aquesta empresa, és que porten tots els objectes que retiren fins a punts verds, allí són sotmesos a processos adequats, i d’aquesta forma poden ser reciclats.

Com a assistències secundàries, netegen, desinfecten i netegen, emprant materials de la més alta qualitat i en conseqüència aconsegueixen els millors resultats. En termes de tarifes, tots els seus serveis representen la cancel·lació d’una suma determinada, en contrast els preus són els més econòmics del mercat.

En definitiva, el millor és deixar tot el treball al seu càrrec, per accedir al pressupost com a pas previ, solament s’ha d’ingressar al portal web i allí completar el formulari. També es pot obtenir més informació a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades a Sant Celoni, 08470.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button