Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Climent De Llobregat

Estàs buscant un servei de buidatge? Que et brindi els resultats esperats, amb la major rapidesa, eficàcia i excel·lents preus. Nosaltres som la solució, en buidatge de pisos Sant Climent de Llobregat, comptem amb el millor servei, sempre a l’abast de les teves possibilitats.

Som l’empresa que ocupa el primer lloc en tot el sector. Això es deu a la nostra qualitat de prestació, el tracte directe i amable amb els nostres clients i la constant cerca per resoldre qualsevol dels seus inconvenients. Doncs ens encarreguem de tot el procés, una vegada ens contactin proporcionem el pressupost amb base als requeriments de la seva propietat.

Al mateix temps donem l’assessoria corresponent i posteriorment ens dirigim fins a la seva casa, habitació, garatge, local comercial, pis, oficina, restaurant, hotel o hospital. També bar, col·legi, fàbrica, nau industrial, entre altres propietats. Una vegada allí, retirem qualsevol moble deteriorat, estris, electrodomèstics danyats i màquines que es troben fora de servei.

buidatge de pisos

Igual que paper, cartró, ferro, plàstic i fusta, deixalles de jardí, o enderrocs produïts per remodelacions, inundacions i incendis. Fins i tot, quan s’acumulen objectes de forma desmesurada, anomenada síndrome de Diògenes, en buidatge de pisos a Sant Climent de Llobregat, ens encarreguem de fer el treball.

Cal destacar, que buidat de cases Sant Climent de Llobregat estem homologats i comptem amb els certificats i permisos corresponents. També som acurats amb el medi ambient, i és per això que portem tot el material retirat, fins a punts verds o abocadors, perquè rebin l’adequat tractament. Amb finalitats de reciclatge o reutilització.

També oferim serveis de neteja, desinfecció i pintura, de manera secundària. Quant als costos o xifres a pagar, cada servei té la seva facturació. No obstant això, tots els nostres preus són els més econòmics del sector. Aportant al seu estalvi i economia.

Per obtenir la cotització, solament ingressa a la nostra pàgina web i omple el formulari. També poden visitar-nos en les nostres oficines, situades a Sant Climent de Llobregat, 08849. Així com també comunicar-se a les nostres línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Sense importar qualsevol d’aquests mitjans de comunicació que triï, serà atès de la millor manera.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button