Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Cugat Del Valles

En buidatge de pisos Sant Cugat Del Valls trobaràs una ajuda extraordinària, sempre disponible per dur a terme la desocupació de la teva propietat, sense importar la seva grandària o característiques. Això es deu al fet que som la primera empresa en tot el sector i el nostre equip és simplement el millor.

Estem homologats i posseïm tots els certificats i permisos que es requereixen per poder dur a terme totes les nostres labors. El nostre principal servei és el buidatge de cases, xalets, pisos, oficines, habitacions, pensions, parcel·les, garatges i espais de major grandària com a restaurants, bars i col·legis.

Fins i tot, tenim la capacitat de buidar hospitals, hotels, naus industrials i fàbriques. Quant als objectes que retirem, es troben estris, electrodomèstics danyats, catifes, teles i roba. També màquines fora de servei, parts de computadores que estan desactualitzades, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic i fusta.

buidatge de pisos

És important precisar, que estem a la seva total disposició els 365 dies de l’any i podem fer buidatges en circumstàncies d’urgència, en menys de 24 hores. En buidatge de pisos a Sant Cugat Del Valls també oferim els nostres serveis en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes en quantitats descomunals que acaben per envair qualsevol lloc.

Així mateix, realitzem tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que de manera secundària i amb prèvia sol·licitud. De qualsevol forma, resulten estupendes quan es desitja llogar o vendre l’immoble. Entre altres coses destaca la nostra responsabilitat amb el medi ambient. Portem tots els objectes retirats fins a punts verds perquè siguin tractats correctament.

Pel que fa a les nostres tarifes, totes són les més baixes i accessibles de tot el mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada. També, ressalta la nostra atenció al client, a qui a tot moment busquem donar suport a i assessorar. Per aquesta raó realitzem el pressupost amb base en les seves necessitats.

Solament has de completar un senzill formulari que es troba a la nostra pàgina web. També comptem amb les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si prefereixes, pots visitar-nos directament en les nostres oficines situades a Sant Cugat Del Valls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button