Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Cugat Sesgarriges

Deixa a un costat les preocupacions i obtingues la teva propietat desocupada, sense importar les seves característiques o la quantitat d’objectes a retirar. Amb buidatge de pisos Sant Cugat Sesgarriges, tot és possible, doncs són experts en aquest tipus de serveis, treballen en el menor temps possible, sempre aconseguint els millors resultats.

En primer lloc, són una empresa de buidatges completament homologada, ja que compten amb tots els certificats i permisos segons l’establert per les lleis i ajuntaments. La seva atenció al client és de la millor, doncs s’enfoquen en el tracte personalitzat per aclarir tots els dubtes, donar solucions i brindar la major confiança.

Així mateix, es pot comptar amb el seu servei a qualsevol moment, doncs treballen 365 dies de l’any. Realitzen serveis de buidatges d’urgència, en menys de 24 hores per a la major comoditat dels seus clients. Tot això és ofert en espais com a cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, restaurants, col·legis i hotels.

buidatge de pisos

També en hospitals, bars, fàbriques, naus industrials i fàbriques. Quant als objectes que extreuen, aquests són molt diversos, per exemple, mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, teles, catifes, roba, parts de computadores desactualitzades i deixalles de jardineria.

Fins i tot, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. És important destacar, buidat de pisos a Sant Cugat Sesgarriges s’encarrega de portar tots aquests objectes fins a punts verds perquè puguin ser reciclats, d’aquesta forma contribueix amb la cura del medi ambient.

També ofereixen serveis extra de neteja, desinfecció i pintura, molt propicis en aquests casos quan es desitja llogar o vendre, doncs tot queda en les millors condicions. Els preus són els més accessibles del mercat, a pesar que cada contractació ha de ser cancel·lada. A més, lliuren la factura al final dels treballs.

Al seu portal web ofereixen un formulari per completar i així sol·licitar el pressupost, que fins i tot és personalitzat i ajustat a les necessitats de cada client. També es pot cridar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sant Cugat Sesgarriges, 08798.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button