Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Esteve De Palautordera

Busca una empresa de buidatge? Buidatge de pisos Sant Esteve de Palautordera és la millor elecció. Allí trobarà el personal capacitat per retirar diferents objectes. No importa la grandària de la seva propietat o la quantitat d’articles, per a ells no hi ha inconvenients. Sempre busquen resoldre tots els possibles inconvenients dels seus clients, quant a aquest tema.

Per a això han reunit el millor i més competent personal, en conjunt amb les eines indicades. A través dels anys, han aconseguit reunir gran experiència, més el reconeixement dels seus clients, els qui sempre confien ells. Això gràcies al seu servei de qualitat i compromís.

La seva àrea de treball són cases, habitacions, garatges, pisos, oficines, naus industrials, fàbriques, qualsevol tipus d’empreses, hotels, restaurants, locals comercials i uns altres. D’allí retiren diferents tipus d’objectes, entre aquests: màquines fora de servei, electrodomèstics, mobles vells, estris, catifes i teles.

buidatge de pisos

També, productes resultants de la neteja de jardins, paper, cartró, fusta i plàstic. A més dels enderrocs resultants de les reformes o reconstruccions i les inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes.

Cal destacar, que estan totalment disposats a brindar els seus serveis els 365 dies de l’any. Així com també les 24 hores del dia, això resulta molt favorable en casos de buidatges urgents. Entre altres trets de buidatge de pisos a Sant Esteve de Palautordera, es troben la seva homologació, amb tots els serveis i certificats corresponents.

També tenen un alt sentit de la responsabilitat quant al medi ambient. Per aquesta raó, envien tots els materials a punts verds o abocadors autoritzats, per al seu corresponent tractament amb finalitats de reciclatge o reutilització.

Pel que fa als preus, cada servei ha de ser cancel·lat, encara que les sumes són els més baixos de tot el sector. Si desitges obtenir un pressupost, solament omple el formulari a la pàgina web de l’empresa. També pots comunicar-te a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Sant Esteve de Palautordera, 08461.

Una altra de les importants característiques d’aquesta empresa, és que una vegada finalitzat el seu treball, realitzen el lliurament de la corresponent factura. També donen l’assessoria que cadascun dels seus clients requereixi.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button