Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Esteve Sesrovires

Buidar un espai sense importar les seves característiques pot ser una tasca complexa, així que es fa indispensable comptar amb l’ajuda d’especialistes a l’àrea. Una excel·lent opció és demanar el buidatge de pisos Sant Esteve Sesrovires, ells fan tot el treball en el menor temps possible i fins a resoldre qualsevol inconvenient.

Algunes de les raons són que compten amb el millor personal, tots professionals i experts en aquest tipus de serveis. Per a cada tasca compten amb un grup específic i estan disponibles els 365 dies de l’any. Com si fos poc, poden fer buidatges en circumstàncies d’urgència, amb prou feines 24 hores.

També es destaquen per la seva excel·lent atenció al client, a tot moment busquen brindar-li la major assessoria i el respatller que necessiten. A més, estan homologats i posseeixen els requisits, certificats i permisos necessaris.

buidatge de pisos

Ara bé, buiden cases, xalets, pisos, oficines, habitacions, restaurants, bars, hospitals, hotels, empreses de qualsevol tipus, naus industrials i fàbriques. Els objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades i màquines fora de servei.

Igual que taulons, estris, trasts, catifes, roba, paper, cartró, fusta, plàstic, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Tot és reciclat, doncs l’empresa porta aquests objectes fins a punts verds o abocadors i allí reben el tractament adequat, segons cada material.

Quan es tracta de reformes d’obres, la síndrome de Diògenes i fins a incendis o inundacions, ells també acudeixen per prestar els seus serveis. Fins i tot, tenen la capacitat de dur a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que aquestes són assistències secundàries i han de ser sol·licitades de forma prèvia.

Pel que fa als preus, totes les assistències o serveis sol·licitats han de ser cancel·lats íntegrament, no obstant això, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. Cal destacar, que buidat de pisos a Sant Esteve Sesrovires fa lliurament del corresponent pressupost, ajustat a les necessitats de cada client.

Per sol·licitar-ho, solament fa falta completar el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa, també es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades a Sant Esteve Sesrovires.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button