Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Feliu De Codines

Si requereixes un servei de buidatge, en buidatge de pisos Sant Feliu de Codines ofereixen la millor atenció. Això és molt favorable i per descomptat necessari, quan es vol llogar o vendre algun immoble. També quan es duen a terme reformes en la seva infraestructura o es presenten situacions com a incendis o inundacions.

Fins i tot quan hi ha presència de la síndrome de Diògenes, que porta a l’acumulació d’escombraries sense control. En totes aquestes situacions aquesta gran empresa, sempre està disposada a brindar la seva ajuda. Una vegada contactats, es dirigeixen fins a espais com a pensions, habitacions, garatges, cases, oficines, pisos, xalets, fàbriques, naus industrials, entre altres.

Allí retiren gairebé tot tipus d’objectes com a electrodomèstics, màquines que ja no poden ser utilitzades, components d’ordinadors, mobles i estris. També roba, catifes, paper, cartró, plàstic, fusta, enderrocs i deixalles de jardineria.

buidatge de pisos

No importa la quantitat d’elements o la grandària del local, la capacitació del seu personal els permet fer el treball de la millor manera. Cal destacar, que estan homologats, doncs posseeixen els deguts certificats i permisos. Fins i tot, treballen tots els 365 dies de l’any i duen a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

Al mateix temps, porten tot el retirat fins a punts verds o abocadors on són degudament tractats per al seu reciclatge. D’aquesta forma evitar l’impacte ambiental negatiu. Si vols obtenir el teu pressupost, buidat de pisos a Sant Feliu de Codines compta amb un formulari a la seva pàgina web.

Solament has d’ingressar i completar-ho. Si ho prefereixes també pots cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines a Sant Feliu de Codines, 08182. Allí el personal estarà en la millor disposició d’atendre’t i donar resposta a qualsevol dels teus dubtes en inquietuds.

És important precisar, que cada servei d’aquesta empresa requereix la cancel·lació d’un pagament, no obstant això tots els preus són els més baixos del mercat. D’altra banda, com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura. Són simplement la millor alternativa quan de buidar el teu immoble es tracti, no esperis més i contacta’ls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button