Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Feliu Del Raco

Desocupa la teva propietat sense importar les seves condicions o la quantitat d’objectes a retirar, sempre en el menor temps i amb resultats de qualitat. Es tracta d’acudir als serveis de buidatge de pisos Sant Feliu Del Raco, l’empresa capdavantera del sector, per la seva excel·lent trajectòria.

Els anys d’inigualable servei i la seva experiència, els han portat a ser els millors, compten amb el millor equip de professionals, sempre amb la millor disposició per atendre als seus clients i oferir-los la major assessoria possible. A més estan homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos necessaris segons l’establert per les lleis i ajuntaments.

Es poden contactar els 365 dies de l’any, doncs estan disponibles a qualsevol moment, fins a poder fer buidatges en menys de 24 hores, per respondre a qualsevol sol·licitud d’urgència. Així mateix, el seu servei de buidatge és prestat en cases, pisos, xalets, oficines, habitacions, garatges, col·legis, bars i restaurants.

buidatge de pisos

Així com també en hotels, hospitals, empreses, fàbriques i naus industrials. En tots ells realitzen el retir d’objectes com a catifes, teles, roba, estris, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs i materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta.

Igual que mobles vells, electrodomèstics que no funcionen, ordinadors desactualitzades i màquines fora de servei. Tot això és portat fins a punts verds perquè siguin reciclats, doncs l’empresa té un alt sentit de la responsabilitat i el compromís en matèria ambiental.

Cal assenyalar, que buidat de pisos a Sant Feliu Del Raco ofereix els seus serveis en situacions de certa complexitat com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. També en casos més simples com quan es realitzen reformes d’obres.

Com si fos poc, els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència de buidatge sol·licitada ha de ser cancel·lada. Per obtenir el pressupost, el procediment és molt simple, solament fa falta ingressar al seu lloc web i completar el formulari. També és vàlid cridar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sant Feliu Del Raco, 08211.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button