Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Feliu Sasserra

Quan es tracti de buidatges d’immobles, per qualsevol raó, en buidatge de pisos Sant Feliu Sasserra sempre trobaràs el millor servei. Aquesta empresa es conforma per un grup de persones molt bé capacitades per dur a terme el treball sense contratemps i sense causar inconvenients, fins i tot als veïns.

A tot moment estan a l’altura de qualsevol repte. Per aquest motiu exerceixen els seus serveis en cases, hospitals, pensions, garatges, habitacions, locals comercials, col·legis, empreses, naus industrials i fàbriques. Retira diversos objectes, com a enderrocs, residus de jardineria, paper, cartró, fusta i plàstic.

buidatge de pisos

També mobles, màquines com a aires condicionats que es troben fora de servei. Electrodomèstics com a neveres, cuines, rentadores i uns altres. Roba, catifes, estris, escombraries i mobles vells.

És important ressaltar, que buidat de pisos Sant Feliu Sasserra s’encarrega de portar tot el material retirat fins a punts verds o abocadors. Allí reben el tractament adequat per ser reciclats o reutilitzats i d’aquesta forma no ocasionar impacte negatiu en l’ambient.

Així mateix, són una empresa homologada, amb tots i cadascun dels certificats i permisos al dia. Estan disponibles per servir-los els 365 dies de l’any, i les 24 hores del dia. Això vol dir que en casos de buidatge urgent són els indicats.

El millor servei al preu més baix. Quant als costos, aquesta empresa brinda els preus més baixos del mercat. A pesar que cada servei ha de ser cancel·lat. Al mateix temps, ofereixen treballs de neteja, desinfecció i pintura, una vegada hagin estat sol·licitats.

Per accedir al pressupost, solament és necessari omplir el formulari a la pàgina web. També cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines de l’empresa a Sant Feliu Sasserra, 08274. Allí el personal sempre està en la millor disposició de respondre totes les inquietuds.

Com una dada important, en situacions d’inundacions, incendis i síndrome de Diògenes, també ofereixen el seu servei de buidatge. Són en definitiva, un grup de professionals en els qui sempre es pot confiar. No dubtis a contactar-los i gaudir de la millor atenció personalitzada i directa.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button