Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Feliu

Qualsevol moment és oportú per dur a terme una desocupació, si es compta amb el suport de buidatge de pisos a Sant Feliu. Això es deu al fet que són una empresa sòlida, molt bé establerta i amb una àmplia trajectòria, són els líders en la prestació d’aquest servei.

Una vegada es realitza la contractació, ells es dirigeixen fins a l’espai a buidar, est pot ser cases, pisos, oficines, xalets, parcel·les, habitacions, pensions, garatges, col·legis, restaurants, bars i hotels. També desocupen espais de major grandària com a hospitals, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

En tots ells realitzen el retir d’objectes com a catifes, teles, roba, estris, mobles vells, taulons i electrodomèstics que estiguin danyats. Igual que màquines fora de servei, computadores desactualitzades, escombraries, enderrocs i alguns materials com a paper, cartró i plàstic.

buidatge de pisos

Ara bé, ressalta la seva gran responsabilitat en matèria de la cura del medi ambient, doncs s’encarreguen de portar tots els objectes fins a abocadors que posseeixen l’autorització o punts verds on puguin ser reciclats.

D’altra banda, entre algunes de les característiques més importants de buidatge de pisos a Sant Feliu, ressalta que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, així que estan completament homologats. També tenen l’excel·lent disponibilitat, els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, quan es tracta de casos d’urgència.

Així mateix, tenen alguns serveis secundaris com a labors de neteja i pintura, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia. També és important destacar, que es pot comptar amb aquesta empresa de buidatges en situacions d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es presenta la síndrome de Diògenes.

Quan es tracta de preus, no pot haver-hi comparació, doncs ofereixen els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Fins al lliurament de la factura corresponent, quan finalitzen els seus treballs en el lloc. Com a pas previ brinden el pressupost personalitzat.

Per sol·licitar-ho, solament n’hi ha prou amb completar el formulari a la seva pàgina web, cridar als seus números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sant Feliu, on tot el personal sempre espera per donar la millor atenció.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button