Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Feliuet De Terrassola

Si estàs en cerca d’una empresa de buidatge, la millor opció és buidatge de pisos Sant Feliuet De Terrassola. Ells són els líders en tot el sector, compten amb un equip de professionals amb la millor capacitació. Solament és necessari contactar-los i ells s’encarreguen de tots els detalls de la desocupació.

Una vegada es fa el contacte, es dirigeixen amb la major puntualitat fins a cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, xalets, parcel·les, pensions, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials. D’aquests espais realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics danyats i components d’ordinadors desactualitzades.

buidatge de pisos

A més de màquines fora de funcionament, andròmines, estris, robes, catifes, teles, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. És important precisar, tot és portat fins a punts verds amb la finalitat que rebin el tractament adequat i finalment puguin ser reciclats.

Aquesta acció té com a fi principal la conservació del medi ambient. Entre altres característiques de buidatge de pisos en Sant Feliuet De Terrassola, ressalta la seva disponibilitat els 365 dies de l’any i la seva capacitat per dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

També, es fan presents en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i fins a la síndrome de Diògenes. Un dels seus millors trets és que són una empresa de buidatges homologada i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de les lleis i l’ajuntament.

Pel que fa als preus que ofereixen, tots són els més accessibles i econòmics del mercat, a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat. També fan lliurament de la factura corresponent, una vegada finalitzen els seus treballs. Com a assistències extra duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura.

Per obtenir el pressupost, solament n’hi ha prou amb completar el formulari que es troba disponible a la seva pàgina web. A través de la informació subministrada ells realitzen aquesta cotització, així que s’ajusta a les exigències o necessitats de cada client. Altres formes d’obtenir la informació són comunicant-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines en Sant Feliuet De Terrassola.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button