Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Fruitos De Bages

Gens millor que contractar a una empresa especialitzada quan es requereix d’una desocupació. En buidatge de pisos Sant Fruitos De Bages s’encarreguen de cada detall, doncs són un grup d’experts amb excel·lent capacitació, sempre disposats a resoldre qualsevol situació.

No importa la quantitat d’objectes a extreure, per a ells mai hi ha reptes que no puguin aconseguir. Buiden cases, pisos, oficines, xalets, pensions, habitacions, parcel·les, pensions, bars, restaurants i col·legis. També hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Quant als objectes que extreuen, aquests poden ser mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, catifes, teles, roba, deixalles de jardineria, màquines fora de servei i parts d’ordinadors que estan desactualitzades. En suma al servei de buidatge, també tenen capacitat de realitzar labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre utilitzant recursos de la millor qualitat.

buidatge de pisos

D’altra banda, buidat de pisos en Sant Fruitos De Bages és una empresa completament homologada, doncs posseeix tots els certificats i permisos necessaris, els quals estableixen les normes legals i ajuntaments. Treballen els 365 dies de l’any i si és necessari, poden realitzar desocupacions d’urgència, en menys de 24 hores.

Destaca el seu compromís amb la cura i conservació del medi ambient, doncs para això porta tots els objectes fins a punts verds, perquè siguin reciclats. En suma, la seva atenció no té comparació, a tot moment busquen que els seus clients rebin el millor tracte, se sentin en confiança i puguin ser respostes tots els seus dubtes i interrogants.

Si es tracta de tarifes, tots els serveis o assistències contractades representen la cancel·lació d’una tarifa determinada. No obstant això, tots els seus preus són els més econòmics i accessibles del mercat, a més que fan lliurament de la factura respectiva, una vegada culminen les seves tasques, com a mostra de la seva transparència i responsabilitat.

Per obtenir el pressupost, solament es tracta de completar el formulari que està a la pàgina web, també cridar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o millor encara, visitar les oficines situades en Sant Fruitos De Bages, 08272 on sempre el personal està a l’espera per brindar la millor atenció.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button