Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Hipolit De Voltrega

Si estàs pensant a buidar la teva propietat, solament has de contactar a buidatge de pisos Sant Hipolit De Voltrega i ells ho faran per tu. S’encarreguen de tots i cadascun dels detalls amb total destresa i control, doncs són el número 1 del sector, són l’empresa més sòlida, confiable i responsable.

Estan disponibles a qualsevol moment en què els necessitis els 365 dies de l’any i fins i tot poden dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Això gràcies al fet que tot el seu personal està molt bé capacitat i manegen les tècniques i procediments a la perfecció. Així mateix estan homologats i compten amb tots els permisos i certificats.

Entre els objectes que retiren es troben mobles vells, electrodomèstics que no serveixen, màquines fora de funcionament, andròmines, roba, catifes, estris, parts de Pc’s, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

buidatge de pisos

Tot això és extret d’espais com a cases, oficines, pisos, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, hospitals, hotels, col·legis, restaurants, bars, fàbriques, naus industrials i empreses vàries. D’aquests espais retiren mobles vells, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament, roba i catifes.

Quant a alguns serveis secundaris que buidat de pisos en Sant Hipolit De Voltrega també presta, destaquen les tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser prèviament sol·licitats. També, és important ressaltar, que totes les prestacions contractades han de ser completament cancel·lades, no obstant això totes les tarifes o preus són els més econòmics del sector.

D’igual manera, aquesta empresa de buidatges es fa present per dur a terme els seus serveis, com a pas posterior a reformes d’obres, també incendis, inundacions i la coneguda síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes sense control, fins al punt d’envair espais per complet.

Si desitges obtenir el teu pressupost, el procediment és molt senzill i ho pots fer des de la comoditat de la teva llar, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. Altres alternatives són comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en Sant Hipolit De Voltrega, 08512.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button