Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Iscle De Vallalta

Un buidatge no té per què ser una complicació, perquè tot resulti de la millor manera, solament és necessari contractar els serveis d’una empresa especialista en aquesta àrea. La millor opció és fer el buidatge de pisos Sant Iscle de Vallalta, doncs són responsables, compromesos, puntuals i el seu servei és el millor.

Tenen un alt sentit de la responsabilitat, especialment en matèria de medi ambient, per aquesta raó posseeixen el coneixement quant al correcte maneig dels materials. És a dir, s’encarreguen de portar tots els objectes que retiren fins a punts verds, perquè allí siguin reciclats, així contribueixen a la conservació ecològica.

Ara bé, aquests objectes són mobles vells, catifes, estris, teles, roba, taulons, deixalles de jardineria i electrodomèstics que estan danyats. També parts dels PC’s desactualitzades, màquines fora de servei, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, enderrocs i escombraries.

buidatge de pisos

Els espais on realitzen l’extracció d’aquests elements poden ser cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, restaurants, bars, hotels, col·legis i hospitals. També fàbriques, naus industrials i empreses.

Entre les particularitats de buidatge de pisos a Sant Iscle de Vallalta, destaca que estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents. També compten amb la disponibilitat dels 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per donar solució a situacions d’urgència.

D’altra banda, quan es tracta d’incendis, inundacions, reformes d’obres i fins a la síndrome de Diògenes, també presten els seus serveis de buidatge. A més, de forma extra realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre amb materials de qualitat. Fins a fer el lliurament de la factura corresponent quan culminen els treballs en cada lloc.

Els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada. Es pot sol·licitar el pressupost, que fins i tot és realitzat amb base en les necessitats de cada client, solament es tracta d’ingressar al portal web i allí completar el formulari. També és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sant Iscle de Vallalta, 08539.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button