Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Jaume De Frontanya

Cada vegada que pensis a desocupar un espai, acudeix immediatament als serveis de buidatge de pisos Sant Jaume De Frontanya. Ells són una empresa capdavantera en el sector, doncs reuneixen diferents qualitats, com a l’excel·lent atenció al client, resolució d’inconvenients amb la major rapidesa i els millors preus.

Entre els avantatges de contractar a aquesta empresa de buidatges de cases Sant Jaume De Frontanya destaquen que són un grup molt bé consolidat i homologat. Compten amb tots els certificats i permisos corresponents, al marc de la llei i l’ajuntament. Així mateix, el seu personal és posseïdor de la millor capacitació, quant a tècniques, procediments i ús d’eines.

El seu camp d’acció són les cases, pisos, oficines, xalets, garatges, pensions, habitacions, hotels, restaurants, bars, hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses de tot tipus. Entre els materials que retiren es troben mobles, electrodomèstics, màquines que estan fora de servei, estris, roba, catifes i andròmines.

buidatge de pisos

També, enderrocs, escombraries, restes de podes o jardineria, materials com a paper, cartó, fusta, ferro i plàstic. Cal destacar, que en casos de síndrome de Diògenes, inundacions i incendis també presten els seus serveis. De la mateixa manera, que els 365 dies de l’any i en situacions d’urgència, realitzen buidatge en menys de 24 hores.

Quant a la destinació de tot el material retirat, buidat de pisos en Sant Jaume De Frontanya té una gran responsabilitat de caràcter ambiental. Així que tot és portat fins a punts verds o abocadors on reben el tractament adequat per ser reciclats o reutilitzats. I així no causar alguna influència negativa en l’ambient.

Aquesta empresa també proporciona pressupostos, a través de la complementació d’un formulari que es troba a la seva pàgina web. També es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Sant Jaume De Frontanya, 08607.

En aquest mateix ordre d’idees, compten amb els preus més econòmics i accessibles de tot el sector. Com a mostra del seu compromís i transparència, fan el lliurament de la corresponent factura, una vegada acaben la feina de casa.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button