Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Jaume Ses-Oliveres

No esperis més per desocupar el teu espai, tan solament contacta a buidatge de pisos Sant Jaume Ses-Oliveres, ells s’encarregaran de tot. Són la millor empresa en tot el sector, doncs ofereixen el millor servei, atenció de qualitat i els resultats són sempre els esperats.

Són una empresa homologada, amb tots els requisits, certificats i permisos corresponents. Són especialistes, ja que compten amb anys d’experiència i trajectòria, que els han portat a ser els preferits. Cal destacar, una vegada se sol·licitin acudeixen amb la major responsabilitat, puntualitat i compromís.

Els espais que desocupen són cases, oficines, habitacions, pisos, xalets, garatges, bars, restaurants, locals comercials, naus industrials, fàbriques, hotels, hospitals, entre altres. Tot el seu personal posseeix el maneig dels procediments i tècniques necessàries, així que poden retirar diferents objectes com a mobles vells, electrodomèstics, roba i catifes.

buidatge de pisos

També, estris, màquines que no serveixen, andròmines, teles, taulons, enderrocs, escombraries, màquines fora de servei, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot això és processat fins a ser reciclat, amb la finalitat de contribuir a la cura i conservació del medi ambient. Aquesta acció és duta a terme en punts verds.

Entre altres coses, es pot comptar amb buidatge de pisos en Sant Jaume Ses-Oliveres, els 365 dies de l’any, fins i tot si es requereix d’un buidatge d’urgència, ells poden fer-ho en menys de 24 hores.

També acudeixen en situacions on es duen a terme reformes d’obres, es presenta la síndrome de Diògenes o es produeixen inundacions i incendis. Com a serveis secundaris, netegen, desinfecten i pinten amb materials de la millor qualitat.

És important precisar, cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat. Així mateix, una vegada finalitzen els treballs en el lloc fan lliurament de la corresponent factura.

Si desitges obtenir el teu pressupost, pots fer a qualsevol moment, solament ingressa a la seva pàgina web i completa el formulari, subministrant la informació que allí indiquen. També es pot fer a través dels seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o en les seves oficines situades en Sant Jaume Ses-Oliveres.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button