Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Joan De Montdarn

Necessites un buidatge? Solament contracta a buidatge de pisos Sant Joan De Montdarn i ells faran tot el treball per tu. Són una empresa sòlida, molt bé establerta i professional que s’encarrega de cada mínim detall que poden resoldre per qualsevol inconvenient que es pugui presentar.

Sempre arriben al lloc amb puntualitat, els espais que desocupen són cases, pisos, parcel·les, habitacions, xalets, oficines, pensions, restaurants, bars, col·legis, hospitals i hotels. Fins i tot, atenen llocs de major grandària com a fàbriques, naus industrials i empreses vàries.

D’allí retiren objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts tots els ordinadors desactualitzades, màquines fora de servei, teles, catifes, roba, estris, deixalles de jardineria, enderrocs i materials com a paper, cartró, plàstic i fusta.

Cal destacar, tot és portat per la mateixa empresa fins a punts verds, doncs allí reben un tractament adequat segons les seves característiques amb la finalitat de reciclar, i així es contribueix a cura del medi ambient.

buidatge de pisos

Entre altres coses, buidat de pisos a Sant Joan De Montdarn és una empresa homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i els ajuntaments. Tenen una extraordinària disponibilitat, doncs estan treballant els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per solucionar situacions d’urgència.

Com si fos poc, també duen a terme alguns serveis de forma secundària, com a tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia. Els seus preus són els més econòmics de tot el mercat i fan lliurament de la factura corresponent, quan culmina cada servei de buidatge.

En casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres, també es pot comptar amb les seves assistències, doncs el seu personal molt bé capacitat pot exercir-se en diferents àmbits.

Per obtenir el pressupost, solament cal completar el formulari que es troba a la pàgina web, posteriorment ells faran l’enviament d’aquesta cotització. Altres formes d’accedir a informació, són comunicant-se als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades a Sant Joan De Montdarn, 08673.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button