Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Joan Despi

Ja no has de passar complicades hores intentant buidar la teva propietat i pensant el lloc indicat per portar tot l’extret, entre altres coses. Doncs ara pot ser una tasca resolta amb solament contactar a la millor empresa per a tal fi, buidatge de pisos Sant Joan Despi. Ells són excel·lents i el seu servei insuperable.

Ara bé, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, xalets, garatges, parcel·les, pensions, habitacions, col·legis, locals comercials, restaurants, bars, hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Això vol dir, que no importen les característiques del teu espai, doncs ells tenen la capacitat de realitzar la desocupació.

Quant als objectes retirats destaquen les andròmines, estris, roba, catifes, deixalles de jardineria taulons, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper. També, mobles vells, electrodomèstics com a assecadores, rentadores, neveres que no estiguin en condicions d’ús i aires condicionats o màquines similars anés de funcionament.

buidatge de pisos

És important esmentar que buidat de pisos a Sant Joan Despi, són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents al dia. A més estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores, així que pots comptar amb ells a qualsevol moment que ho necessitis.

Fins i tot, pots acudir als seus serveis de buidatge en casos de reformes d’obres, la síndrome de Diògenes, incendis i inundacions. Fins i tot netegen, desinfecten i pinten el teu espai, encara que com a servei secundari i amb prèvia sol·licitud. Entre altres coses, ressalta la responsabilitat d’aquesta empresa quant al medi ambient.

Doncs porten tot el retirat fins a abocadors que posseeixen l’autorització per a tal fi, o en defecte d’això punts verds perquè siguin reciclats. L’objectiu final d’aquesta acció és cuidar el medi ambient i impedir que sigui danyat.

Si desitges obtenir el teu pressupost, solament ingressa a la seva pàgina web i completa el formulari amb la informació sol·licitada, seguidament ells t’enviaran la cotització. També pots visitar les oficines situades a Sant Joan Despi, 08970 o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 on el personal estarà esperant per atendre’t i respondre els teus interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button