Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Julia De Vilatorta

Quan es requereixi dur a terme buidatges, ja no és necessari pensar en possibles solucions. L’única resposta és buidatge de pisos Sant Julia De Vilatorta, doncs som l’empresa capdavantera en la prestació d’aquest servei. La nostra qualitat i atenció, en suma a l’experiència reunida ens fan la millor opció quan de desocupar espais es tracta.

Entre les nostres característiques destaquen, estem totalment homologats, gràcies al fet que comptem amb tots els certificats i permisos corresponents, necessaris per exercir el nostre treball i sempre al marc de la llei, complint amb els requisits de les lleis i l’ajuntament.

Així mateix, el nostre personal és un grup de professionals que posseeixen la deguda capacitació, quant al maneig de procediments i les eines. A més, ens preocupem per brindar l’atenció personalitzada que tots els clients mereixen. Des de proporcionar-los el degut pressupost fins a respondre les seves inquietuds i resoldre qualsevol possible inconvenient.

buidatge de pisos

Una vegada ens contactin ens dirigim fins al seu pis, habitació, casa, oficina, xalet, garatge, hotel, bar, restaurant, local comercial, empresa, nau industrial o fàbrica. D’allí retirem mobles vells, estris, catifes, andròmines, màquines danyades, electrodomèstics deteriorats, restes de jardineria, roba, plàstic, paper, cartró i fusta.

És important precisar, que tots aquests objectes són portats fins a punts verds o abocadors autoritzats, on són tractats per al seu reciclatge. D’aquesta forma, s’evita l’impacte negatiu en el medi ambient. També treballem els 365 dies de l’any, fins i tot realitzem buidatge d’urgència, en menys de 24 hores.

Com a serveis secundaris, en buidatge de pisos Sant Julia De Vilatorta realitzem tasques de neteja, desinfecció i pintura. Quant als preus a pagar, cada servei de buidatge ha de ser cancel·lat. No obstant això, oferim els preus més econòmics de tot el sector. Com a pas previ, fem lliurament d’un pressupost, solament amb omplir un formulari que es troba a la nostra pàgina web.

D’igual forma, comptem amb les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També pots visitar les nostres oficines situades en Sant Julia De Vilatorta, 08504. Un dels nostres grans trets, és que una vegada finalitzats els serveis lliurem la corresponent factura, com a mostra de la nostra responsabilitat i transparència.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button