Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Llorenç Savall

Cada vegada que es requereix dur a terme el buidatge d’algun immoble, gens millor que buidatge de pisos Sant Llorenç Savall. En aquesta empresa el servei és de primera, sempre estan disponibles, busquen el tracte directe amb el client i aconsegueixen els millors resultats. Són una empresa molt sòlida i ho han pogut demostrar a través dels anys.

La seva experiència es manifesta en diversos anys de treball, de compromís i eficàcia. Entre els seus objectius destaquen el tracte personalitzat i la resolució de problemes o qualsevol mínim inconvenient que es pugui presentar quant al buidatge. Aquest servei ho duen a terme en espais com a cases, pisos, oficines, xalets i habitacions.

buidatge de pisos

També, en bars, restaurants, col·legis, hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. En aquest mateix ordre d’idees, buidat de pisos a Sant Llorenç Savall realitza el buidatge de mobles, estris, neveres, cuines, aires condicionats, rentadores i qualsevol electrodomèstic o màquina que es trobi fos de servei.

D’igual manera, roba, catifes, parts d’ordinadors, paper, cartró, plàstic, fusta, deixalles de jardineria i enderrocs. Ja siguin per causa de remodelacions en la infraestructura o desastres naturals com a inundacions i fins a accidents o incendis. Fins i tot, en les situacions on es presenta la síndrome de Diògenes, aquesta empresa es fa present.

Entre altres coses, són una empresa homologada que compta amb tots els certificats i permisos corresponents. Quant a la destinació de tot el retirat, tenen una gran responsabilitat ambiental, doncs els porten fins a abocadors o punts verds. Així s’evita l’impacte negatiu ambiental.

Si desitja obtenir un pressupost, solament ha d’ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí omplir el formulari. També es poden visitar les seves oficines, situades a Sant Llorenç Savall, 08212 o cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. De qualsevol forma sempre estaran disposats a atendre-li. Els seus preus són els més econòmics del mercat.

Cal destacar, que aquesta empresa de buidatge treballa els 365 dies de l’any i ofereix buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Com a tasques secundàries, duen a terme labors de neteja, desinfecció i pintura. Són sens dubte, alguna la millor empresa de tot el sector.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button