Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Marti D´Albars

Ja no has de buscar més, quan requereixis un buidatge amb servei de qualitat. Buidatge de pisos Sant Marti D´Albars és una empresa especialista en el sector. Duen a terme el treball amb el major sentit de responsabilitat, compromís i eficiència. Els resultats del seu treball els han fet guanyar el lloc número 1 en el sector i la confiança de tots els seus clients.

La preferència pels seus serveis de buidatge es deu al tracte amable i personalitzat que brinden a tots i cadascun dels seus usuaris. Busquen a tot moment respondre les seves inquietuds, donar-los assessoria i resoldre qualsevol possible inconvenient. A més són una empresa molt sòlida i transparent, en primer lloc estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents, al marc de la llei i l’ajuntament.

buidatge de pisos

En segon lloc, fan lliurament de la deguda factura, una vegada hagin finalitzat els seus treballs. Quant als llocs on duen a terme les seves tasques, destaquen buidatge d’oficines, cases, oficines, xalets, pisos, garatges, habitacions, pensions, naus industrials, fàbriques i locals comercials.

En el mateix ordre d’idees, retiren des de mobles vells, taulons, estris, catifes, roba, parts de computadora i electrodomèstics fora de servei, fins a escombraries, deixalles de jardineria, restes de plàstic, fusta, cartró i paper. Fins i tot, enderrocs producte de les reformes, incendis i inundacions. Si es fa present la síndrome de Diògenes, buidat de pisos en Sant Marti D´Albars també està allí.

Pel que fa als preus o tarifes, cada servei ha de ser cancel·lat, encara que tots els preus són els més econòmics de tot el sector. Si es desitja accedir al pressupost, es pot ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari. També és vàlid visitar les oficines situades en Sant Marti D´Albars, 08515. O comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Allí el personal sempre estarà disponible per resoldre i respondre totes les seves inquietuds. Com si fos poc, posseeixen un gran sentit de la responsabilitat quant a l’ambient. Per aquesta raó, porten tot el retirat fins a punts verds o abocadors per al seu processament i posterior reciclat, evitant l’impacte negatiu en l’ambient.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button