Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Marti De Centelles

Cada vegada que penses en el buidatge de la teva propietat, segurament sorgeixen diferents interrogants quant a la forma correcta de dur-ho a terme. Però ja no pensis més i solament deixa tot en mans dels millors, ells són una empresa consolidada, sòlida i responsable, sempre disposada per servir-te, són buidatge de pisos Sant Marti De Centelles.

Aquesta empresa està homologada, així que compta amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei. El seu personal és un grup de professionals, amb la millor capacitació i sempre amb la millor disposició de servir, fins i tot pots comptar amb ells els 365 dies de l’any, així com també en casos d’urgències, doncs fan buidatges en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Els espais en els quals presten els seus serveis de buidatge són cases, xalets, pisos, habitacions, garatges, oficines, restaurants, hotels, bars, hospitals, col·legis, parcel·les, pensions, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. D’aquests diferents llocs, realitzen el retir de mobles vells, taulons, estris, andròmines, catifes, roba, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

També, parts de computadora, màquines fora de funcionament, electrodomèstics danyats, cartró, paper, plàstic, ferro i fusta. Quant a alguns serveis secundaris, destaquen les tasques de neteja, desinfecció i pintura, cal destacar que aquests han de ser sol·licitats prèviament.

Buidatge de pisos en Sant Marti De Centelles es fa present quan realitzes reformes d’obres i necessites retornar tot al seu correcte lloc, també en situacions com la síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes fins a envair espais per complet. Igual que en incendis i inundacions.

És important precisar, que l’empresa s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors perquè siguin sotmesos a processos específics, amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats. D’aquesta forma s’evita causar algun dany en el medi ambient.

Quant als preus, tots els serveis sol·licitats han de ser completament cancel·lats, no obstant això totes les tarifes són les més accessibles del mercat. Obtingues el teu pressupost completant el formulari que està a la pàgina web, cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades en Sant Marti De Centelles, 08592.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button