Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Marti De Tous

Moltes vegades es requereix dur a terme una desocupació, no obstant això, aquesta és posposada, a causa de tot el treball que representa. Carregar objectes pesats, transportar-los per espais reduïts i fins a trobar el lloc indicat per portar-los. Però aquesta situació ja pot canviar i tot és gràcies a buidatge de pisos Sant Marti De Tous.

Ells són una empresa de buidatges especialitzada i està formada per un grup de professionals amb excel·lent capacitació, així que poden fer-se càrrec de tots els detalls. Els seus clients sempre reben l’atenció que necessiten, directa i personalitzada, a més que poden veure resolts qualsevol inconvenient, gràcies al respatller que reben.

Així mateix, són una empresa homologada, així que compten amb tots els certificats i permisos necessaris per poder exercir la feina de casa. Estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, quan es tracta de sol·licituds d’urgència.

buidatge de pisos

Buidatge de pisos en Sant Marti De Tous acudeix fins a espais com a cases, pisos, xalets, garatges, habitacions, oficines, restaurants, col·legis i bars. Igual que hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Quant als objectes que retiren, aquests són mobles vells, estris, parts de computadores que estan desactualitzades, catifes, teles, roba, electrodomèstics danyats i taulons. A més de màquines fora de servei, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a paper, plàstic, ferro, cartró i fusta.

A més, tot és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat amb finalitats de reciclatge, així eviten causar danys en el medi ambient, per contra, contribueixen a la seva cura i conservació.

Entre altres coses, ofereixen serveis extra de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia. Cal destacar, cada assistència de buidatge sol·licitada, representa la cancel·lació d’una quantitat determinada, en contrast, tots els preus són els més econòmics de tot el mercat.

Així que buida ja la teva propietat, en el menor temps i amb els millors resultats, solament has de contactar-los. En primer lloc, pots sol·licitar el pressupost completant el formulari a la seva pàgina web. També a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les seves oficines en Sant Marti De Tous, 08712.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button