Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Marti Sarroca

Llogar o vendre és un molt bon negoci, si estàs pensant a realitzar-ho has de garantir que aquest espai llueixi en les millors condicions i para això és vital que estigui completament desocupat. En aquest sentit, es fa imprescindible retirar tots els objectes que els ocupants anteriors van deixar i buidatge de pisos Sant Marti Sarroca ho fa de la millor manera.

Ells són una empresa de buidatge extraordinària, sòlida i molt bé consolidada, doncs tenen els seus objectius ben clars. Entre aquests destaquen brindar la millor atenció i de forma personalitzada a tots els seus clients, amb la intenció de donar la major confiança i assessoria.

És per això, que fan lliurament del pressupost d’una forma molt senzilla, fins i tot pots obtenir-ho des de la comoditat de la teva llar, solament has d’ingressar a la pàgina web i completar el formulari. Encara que disposen d’altres vies com les vies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, també visitar directament les oficines situades en Sant Marti Sarroca, 08731.

buidatge de pisos

Així mateix, són una empresa homologada amb tots els certificats i permisos corresponents a les exigències de les lleis. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i si el teu buidatge és una situació d’urgència, ho fas per a tu en menys de 24 hores.

Ara bé, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, xalets, parcel·les, pensions, habitacions, pisos, restaurants, bars, locals comercials, fàbriques, naus industrials, hotels, hospitals i col·legis. Els objectes que retiren són cartró, paper, fusta, ferro, plàstic, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

També, taulons, electrodomèstics danyats, parts de computadores, màquines fora de funcionament i mobles vells. Tot és reciclat, doncs para això, buidat de pisos en Sant Marti Sarroca s’encarrega de portar-los fins a punts verds o abocadors amb la deguda autorització.

Com a serveis secundaris realitzen labors de neteja i pintura, a més que es fan presents en casos inundacions, incendis, síndrome de Diògenes i reformes d’obres. Un dels seus millors atributs, és que a pesar que cada servei de buidatge ha de ser cancel·lat, tots els seus preus són els més econòmics del mercat. A més, fan lliurament de factura, una vegada culminin les seves tasques.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button