Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Marti Sesgueioles

Dur a terme un buidatge no té per què ser una tasca difícil, pot ser una labor senzilla, ràpida i sense contratemps. Sempre que, es compti amb els serveis d’una empresa especialista a l’àrea, com a buidatge de pisos Sant Marti Sesgueioles. Ells són el grup número 1 en tot el sector, doncs el seu professionalisme i qualitat de servei els han portat fins allí.

Són una empresa molt bé establerta, que compleixen amb tots els requisits, certificats i permisos corresponents, segons les exigències de la llei i l’ajuntament. En suma, el seu equip està format per un grup de persones excel·lentment capacitades, amb el maneig correcte dels procediments i eines indicades.

No importa la grandària del pis a buidar o la quantitat de coses, fins i tot els espais per on s’han de retirar, com a escales o passadissos reduïts, no hi ha reptes que buidat de pisos en Sant Marti Sesgueioles, no pugui aconseguir. La seva gran eficàcia, compromís i responsabilitat els han convertit en els millors.

buidatge de pisos

També busquen brindar la major confiança als seus usuaris, els qui s’obliden dels problemes, doncs saben compten amb els millors. Tot el treball es realitza en el menor temps possible, sense haver de causar inconvenients als veïns. Una vegada es contactin, es dirigeixen fins al seu pis, oficina, casa, garatge, habitació, local comercial, restaurant, bar, hotel i fàbriques o naus industrials.

D’aquests espais retiren mobles, andròmines, estris, roba, catifes, electrodomèstics, màquines fora de funcionament, enderrocs, escombraries, restes de jardineria. També paper, plàstic, ferro, fusta i cartró. Cal destacar, que treballen els 365 dies de l’any i si és necessari un buidatge d’urgència, aquesta empresa sempre està disponible per fer-ho en menys de 24 hores.

Entre altres coses, tots els objectes retirats són portats fins a abocadors que posseeixen la corresponent autorització. En defecte d’això, es destinen fins a punts verds, allí són tractats segons certs procediments, amb la finalitat que puguin ser reciclats, d’aquesta manera s’evita causar algun dany en el medi ambient.

Els seus preus són els més econòmics, es pot accedir al pressupost ingressant a la pàgina web i omplint el formulari. També, cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar-los en Sant Marti Sesgueioles, 08282.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button