Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Mateu De Bages

Ja és hora de vendre o llogar aquest espai pel qual fa tant de temps que portes esperant per negociar. També, si vols realitzar reformes o canvis en la infraestructura, doncs ja pots comptar amb buidatge de pisos Sant Mateu de Bages. Ells s’encarreguen de desocupar diferents llocs, deixant-los en les millors condicions.

Això es deu al fet que són una empresa homologada i amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei. A més, compten amb professionals molt capacitats que realitzen cada tasca amb els millors resultats i en el menor temps. Fins i tot, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges en casos d’urgència, en menys de 24 hores.

Els espais on es desemboliquen són pisos, oficines, cases, habitacions, xalets, pensions, parcel·les, restaurants, bars, hotels, col·legis, hospitals, locals comercials, naus industrials i fàbriques. Entre els objectes o materials que retiren es troben taulons, mobles, vells, electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament.

buidatge de pisos

Igual que parts electròniques, andròmines, estris, catifes, roba, cartó, paper, fusta, plàstic, ferro, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs. Tot és portat fins a punts verds on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge o reutilització. D’aquesta forma s’evita causar el dany al medi ambient.

Quant a altres serveis, buidat de pisos a Sant Mateu de Bages realitza labors de neteja, desinfecció i pintura, una vegada siguin sol·licitats. També, és important destacar, que duen a terme el buidatge en casos especials com a inundacions, incendis, la síndrome de Diògenes i quan es realitzen reformes d’obres.

Pel que fa als costos, és la millor part de tot el servei de buidatge, doncs a pesar que cada sol·licitud o assistència ha de ser cancel·lada amb una suma específica, tots els preus són els més econòmics i accessibles del mercat. Fins i tot, fan lliurament de la factura una vegada culminin els seus treballs.

Si desitges el pressupost que s’ajusti a les teves necessitats, ingressa a la pàgina web i allí completa el formulari, també pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades a Sant Mateu de Bages, 08263.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button