Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Miquel D´Ordeig

Necessites realitzar un buidatge? Aquesta tasca pot resultar complexa, doncs intervenen molts factors. D’altra banda, permetre l’entrada de persones desconegudes pot generar certa desconfiança. No obstant això, ja no té per què ser així, doncs buidatge de pisos Sant Miquel D´Ordeig, és l’empresa ideal per a això.

Les raons, ells són un grup de professionals que formen o són una empresa de buidatge homologada, doncs posseeixen tots els permisos i certificacions corresponents. A més, compten amb un alt sentit de la responsabilitat i el compromís, fins i tot tenen un grup d’experts assignats per a cada tasca.

En el mateix ordre d’idees, es pot comptar amb ells els 365 dies de l’any, doncs sempre estan disposats a servir i recolzar als seus clients. Fins i tot, duen a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. El seu camp de treball són les cases, pisos, oficines, parcel·les, garatges, habitacions, restaurants, bars, hotels, col·legis, hospitals, fàbriques i naus industrials.

buidatge de pisos

Realitzen el retir de mobles vells, roba, catifes, teles, estris, taulons, electrodomèstics que no serveixen, màquines fora de servei i parts d’ordinadors. També restes productes del treball en jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a plàstic, cartró, fusta i paper.

És important esmentar, buidat de pisos en Sant Miquel D´Ordeig es fa present en casos complexos com a inundacions, incendis o la coneguda síndrome de Diògenes, que es tracta de l’acumulació de forma incontrolada, d’escombraries i objectes. També, quan es duen a terme treballs de remodelacions o reformes d’obres.

Com si fos poc, realitzen serveis de neteja i pintura com a serveis secundaris i són responsables amb l’ambient. Per aquesta raó, porten tot el retirat fins a punts verds o abocador autoritzats, per al seu respectiu tractament. Tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei de buidatge implica la cancel·lació d’una tarifa en específic.

Si desitges tenir el teu pressupost ajustat a les teves necessitats o exigències, aquesta cotització s’obté a través de la complementació del formulari a la pàgina web de l’empresa. També cridant als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades en Sant Miquel D´Ordeig.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button