Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pau D´Ordal

Desocupar la teva propietat d’una forma còmoda, ràpida, i econòmica pot ser realitat, solament has de contactar l’excel·lent servei de buidatge de pisos Sant Pau D´Ordal. Ells són la millor empresa de tot el sector, sempre estan disposats a servir i són garantia d’un treball de qualitat.

Així mateix, són una empresa sòlida i molt bé establerta, ja que estan homologats i posseeixen tots els requisits, certificats i permisos que les lleis i els ajuntaments els exigeixen per poder treballar. A més, compten amb el millor personal, un grup de professionals molt bé qualificats per dur a terme cadascuna de les tasques.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais on presten els seus serveis són xalets, cases, pisos, oficines, pensions, col·legis i restaurants. També bars, hotels, hospitals, fàbriques, naus industrials i empreses vàries. Allí realitzen el retir de parts d’ordinadors, electrodomèstics, màquines fora de servei, estris, deixalles de jardineria, roba, catifes, mobles vells, taulons, enderrocs i escombraries.

Cal destacar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors autoritzats, doncs els objectes són processats i tractats amb la finalitat que poden ser reciclats o reutilitzats, això és el reflex de la gran responsabilitat de buidatge de pisos en Sant Pau D´Ordal, especialment en matèria ecològica, tema de gran importància en l’actualitat.

Com si fos poc, tenen la total disposició tots els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. També tenen la capacitat de resoldre buidatges en casos de síndrome de Diògenes, reformes d’obres, inundacions i incendis.

És important ressaltar, els seus preus són els més econòmics de tot el mercat i també lliuren el corresponent pressupost ajustat a les necessitats o requeriments de l’usuari. Per accedir a ell, solament és necessari omplir el formulari que està a la seva pàgina web o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

També és molt vàlid visitar les oficines de l’empresa, situades en Sant Pau D´Ordal i obtenir tota l’atenció requerida, així que no esperis més, consulta el teu pressupost i buida la teva propietat amb els millors resultats.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button