Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pere De Vilamajor

Dur a terme un buidatge pot convertir-se en una de les tasques més complexes, doncs la quantitat d’objectes a retirar sempre varia, aquests poden ser pesats i a vegades han de ser transportats a través d’espais difícils com a escales o passadissos. A més, pot prendre bastant temps, però para això es pot comptar amb buidatge de pisos Sant Pere de Vilamajor.

Són una empresa de buidatge sòlida, consolidada i molt bé establerta que reuneix en la seva història una gran experiència i trajectòria, tant és així que són els preferits dels clients i els nombres 1 en tot el sector. Així mateix estan homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents a les lleis i l’ajuntament.

buidatge de pisos

El seu camp de treball, són les cases, pisos, habitacions, xalets, oficines, garatges, parcel·les, pensions, naus industrials, fàbriques, restaurants, bars, hospitals, hotels, locals comercials, empreses vàries, entre altres.

En el mateix ordre d’idees, gràcies a l’excel·lent capacitació de tot el seu personal, poden realitzar el retir d’objectes com a electrodomèstics que estan danyats, parts de computadores, maquinària fora de servei, mobles vells, catifes, roba, andròmines, estris, taulons, enderrocs i escombraries.

També, deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Aquest servei de buidatge està disponible els 365 dies de l’any per a la teva major comoditat. Fins i tot, si requereixes desocupar el teu espai en condicions urgents, ells poden realitzar el buidatge en menys de 24 hores. Com a serveis secundaris o extra, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser prèviament sol·licitats.

Com si fos poc, tots els seus preus són els més accessibles del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Un altre punt de gran importància, és la responsabilitat mediambiental que posseeix buidatge de pisos a Sant Pere de Vilamajor, doncs porta tots els objectes retirats fins a punts verds perquè puguin ser reciclats.

Així que si desitges accedir al teu pressupost personalitzat, solament ingressa a la pàgina web i completa el formulari. També, és vàlid que et comuniquis als nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86 o visitis directament les oficines situades a Sant Pere de Vilamajor, 08458.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button