Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pere Del Vim

Si el teu proper projecte o objectiu és la desocupació d’alguna propietat, necessites comptar amb l’ajuda de buidatge de pisos Sant Pere Del Vim. Ells són un grup de professionals, amb la millor capacitació i sempre estan disposats a brindar la millor atenció a tots els seus clients.

En primer lloc, estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, els quals estableixen les normes legals i ajuntaments. A més, els seus treballadors treballen els 365 dies de l’any, així que no importa el moment en què es requereixin els seus serveis. Fins a desocupar espais en menys de 24 hores, quan es tracta de casos d’urgència.

buidatge de pisos

Els espais o propietats on duen a terme els seus treballs són cases, habitacions, pisos, garatges, oficines, xalets, parcel·les, pensions, restaurants i bars. També hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques, empreses i uns altres. Quant als objectes que extreuen, aquests són electrodomèstics danyats, màquines que estiguin fora de servei, mobles vells i taulons.

Igual que andròmines, estris, roba, catifes, teles, parts de computadora desactualitzades, escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria i materials com a ferro, plàstic, fusta, cartró i paper.

És important destacar, que tots aquests objectes són portats per buidatge de pisos a Sant Pere Del Vim fins a punts verds o abocadors que posseeixen la corresponent autorització. En aquests llocs són processats amb tècniques adequades perquè puguin ser reciclats. És així com s’evita causar un dany negatiu en l’ambient.

També es pot comptar amb les seves assistències de buidatges en casos de reformes d’obres, la síndrome de Diògenes, inundacions i incendis. De forma secundària, realitzen labors de neteja i pintura, encara que amb prèvia sol·licitud dels seus clients.

Pel que fa als seus preus, són els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada assistència ha de ser completament cancel·lada. Així que si desitges accedir al pressupost, solament ingressa a la pàgina web i allí completa el formulari.

També pots comunicar-te a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 i 627 29 86 o acudir fins a les seves oficines, situades a Sant Pere Del Vim. Allí el personal sempre espera amb la major amabilitat per brindar qualsevol informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button