Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pere Molanta

Si tens problemes amb la desocupació del teu espai, la solució és deixar tot en mans de buidatge de pisos a Sant Pere Molanta, ells són un grup de professionals sempre disposats a brindar el millor servei, per això s’encarreguen de resoldre cadascun dels detalls. Fins a resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir en el procés.

Quan es contacten, es dirigeixen amb la major responsabilitat fins a espais com a cases, oficines, xalets, pensions, parcel·les, pisos, habitacions, garatges, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. També col·legis, hospitals, hotels, restaurants i bars.

En tot ells realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, estris, taulons, teles, catifes, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats i parts de computadores desactualitzades. A més d’enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge pisos sant pere molanta

És important esmentar, la destinació de tots aquests objectes són punts verds o abocadors. Allí reben el tractament indicat per finalment ser reciclats o reutilitzats, aquesta pràctica permet cuidar i conservar el medi ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos en Sant. Pere Molanta és una empresa completament homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons l’establert per les lleis i ajuntaments. A més treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores.

Com a serveis extra, poden fer labors de neteja, desinfecció i pintura amb els materials de la més alta qualitat i els millors resultats. També es poden sol·licitar el servei de buidatge en casos de certa complexitat com quan es produeixen incendis, inundacions o es manifesta la síndrome de Diògenes, també quan es duen a terme reformes d’obres.

Els preus són els més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada servei contractat ha de ser cancel·lat íntegrament. Fins i tot, fan lliurament de la factura respectiva, una vegada finalitzen tots els treballs.

Per sol·licitar el pressupost, solament és necessari completar el formulari que està a la seva pàgina web, brindant la informació sol·licitada. També comunicar-se als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Sant. Pere Molanta, 08799.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button