Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pere Sallavinera

Ja no has de buscar més i preocupar-te pels detalls del teu buidatge, en buidatge de pisos Sant Pere Sallavinera, tot està resolt. Ells s’encarreguen de cada etapa del procés, amb la major responsabilitat, seguretat i eficàcia. Així que no caben dubtes que són la millor opció.

Fan que tot el procés sigui summament senzill, això es deu al fet que compten amb un grup de professionals, molt bé capacitats. Els qui es troben dividits o assignats per a cada tasca. També tenen el maneig de tècniques i eines, això els permet fins a realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Així com també, estan disponibles cada dia de l’any. Cal destacar, que són una empresa homologada, amb tots i cadascun dels certificats i permisos corresponents, segons les exigències de la llei. Entre els espais on treballen destaquen les oficines, habitacions, pisos, cases, garatges, xalets, locals comercials i fàbriques.

buidatge de pisos

En tots aquests retiren mobles, màquines danyades, electrodomèstics, estris, andròmines, roba, catifes, enderrocs, fusta, cartró, paper, ferro, plàstic i deixalles de jardineria. Tot això és portat per buidatge de pisos a Sant Pere Sallavinera, a punts verds, allí són tractats amb els procediments corresponents, per a finalitats de reciclatge.

Compromís amb el medi ambient. Això permet impedir causar algun dany en el medi ambient. Cal destacar, que com a serveis complementaris, aquesta empresa desenvolupa tasques de neteja, pintura i desinfecció, si així se sol·licita. Això resulta favorable, per a aquests immobles que es desitgen llogar o vendre. Així recuperen el seu bon aspecte, permetent concretar els tractes.

D’altra banda, cada servei de buidatge representa el pagament d’una suma específica, en contrast al fet que totes les seves tarifes són les més econòmiques del sector. Si es desitja es pot accedir a un pressupost, per a això solament és necessari ingressar a la pàgina web i omplir allí el formulari.

Altres mètodes són visitar les seves oficines, situades a Sant Pere Sallavinera, 08281 o cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 i 627 29 86. Allí tot el personal estarà sempre atent a respondre les seves preguntes i inquietuds. No esperis més i contacta els seus serveis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button