Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pere

Estàs pensant a buidar la teva casa, local comercial o qualsevol altra propietat? És molt probable que estigui ocupat amb objectes vells o danyats o fins i tot andròmines que van deixar possibles inquilins. Però est és un treball realment ardu i fins a complex, necessites l’ajuda de buidatge de pisos Sant Pere, nosaltres ens encarreguem de tot per tu.

La nostra empresa és especialista en aquest sector, no importen les condicions de la teva propietat o la quantitat d’objectes a retirar. Tots els mobles vells, electrodomèstics, estris, andròmines, catifes, teles, roba, aires condicionats, taulons, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró i fins a restes o enderrocs producte de reformes, són retirats pel nostre equip.

buidatge-pisos-sant-pere

Això gràcies al fet que estem completament capacitats, el nostre servei és el més personalitzat, busquem i perseguim la confiança, tranquil·litat i seguretat dels nostres clients, amb la realització dels treballs en el menor temps possible. Fins i tot, si requereixes un buidatge en condicions d’urgència, nosaltres podem resoldre-ho.

Treballem els 365 dies de l’any, a qualsevol moment sense interferència de dies festius o similars. Quant al seu camp de treball, destaquen els restaurants, bars, naus industrials, hospitals, garatges, col·legis i pensions. També, cases, oficines, xalets, habitacions i pisos.

Cal destacar, en buidatge de pisos a Sant Pere som una empresa homologada, doncs comptem amb els certificats i permisos corresponents, segons les lleis i ajuntaments.

Cal esmentar, que estem al seu servei de buidatge en circumstàncies d’incendis, inundacions i quan es presenta l’acumulació d’escombraries i desaprofitaments en quantitats descomunals, és a dir, la síndrome de Diògenes, també durant reformes d’obres. És important fitar, que totes les escombraries o objectes retirats són destinats a una fi respectuosa amb el medi ambient.

Així que buida el teu pis amb nosaltres, contacta’ns cridant als nombres 450 37 48 i 627 29 86 46. També pots visitar-nos a Sant Pere o a la nostra pàgina web on trobarà un formulari, que serveix per sol·licitar el pressupost que posteriorment li enviarem, segons els serveis, necessitats i exigències que sol·licita. Com si fos poc, som l’empresa número 1 en el sector i oferim els preus més econòmics.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button