Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Pol De Mar

Si necessites un buidatge, necessites també el respatller i excel·lent servei de buidatge de pisos Sant Pol de Mar, ells són una empresa sòlida, amb una gran trajectòria i importants anys de servei. Tots estan dirigits sota un gran sentit de la responsabilitat i el compromís.

Per això, estan completament homologats, és a dir, que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons els paràmetres establerts per les lleis i ajuntaments. Sempre estan a total disposició dels seus clients els 365 dies de l’any i fins i tot tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

Així mateix, es caracteritzen per l’atenció de primera qualitat que brinden als seus clients, sempre enfocada que rebin l’assessoria necessària. Ara bé, els espais que buidat de pisos a Sant Pol de Mar desocupen són cases, pisos, oficines, parcel·les, pensions, xalets, col·legis, bars i restaurants.

buidatge de pisos

També hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Quant als objectes que retiren aquests són mobles vells, teles, catifes, roba, estris, electrodomèstics danyats i parts de computadores que ja estan desactualitzades. Igual que taulons, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartó, plàstic, ferro i fusta.

Destaca la responsabilitat de l’empresa quant a la destinació de tots aquests objectes, doncs són portats fins a punts verds o abocadors, en aquests llocs reben el tractament indicat perquè puguin ser reciclats. D’aquesta forma s’eviten els danys en el medi ambient i s’incentiva a les pràctiques ecològiques.

Entre altres coses, es pot comptar amb buidatge de cases a Sant Pol de Mar, en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres. En totes aquestes situacions, tenen la capacitat d’efectuar buidatges sense cap tipus de problema.

En termes de tarifes, tots els preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei contractat ha de ser cancel·lat. Així que sol·licita el teu pressupost amb solament completar el formulari que està al seu portal web, també a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86 o les seves oficines situades a Sant Pol de Mar, 08395.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button