Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Quirze De Besora

Realitza ja el teu buidatge sense haver de preocupar-te de cap detall, solament has de sol·licitar els excel·lents i insuperables serveis de buidatge de pisos Sant Quirze de Besora, ells són els millors del sector. Doncs són un grup de professionals a la teva completa disposició a qualsevol moment que ho necessitis.

En primer lloc, buidat de cases a Sant Quirze de Besora estan completament homologats i compten amb tots els certificats i permisos necessaris, segons les exigències de les lleis i l’ajuntament. Per a cada tasca compten amb un grup de professionals molt bé capacitats, que a més estan sempre disposats a brindar respatller i assessoria, en suma a resoldre qualsevol inconvenient.

buidatge pisos sant quirze de besora

Ara bé, els espais o propietats que desocupen són cases, pisos, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, restaurants, bars, hospitals, col·legis, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. D’allí retiren mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores, màquines fora de servei, taulons, catifes, roba, estris i andròmines.

També cartró, paper, plàstic, ferro, fusta, enderrocs, escombraries i restes de jardineria. Tot això és portat fins a abocadors autoritzats o punts verds perquè rebin el correcte tractament amb finalitats de reciclatge, d’aquesta manera s’evita ocasionar el dany mitjà ambiental.

Com si fos poc, treballen 365 dies de l’any i si en algun moment requereixes buidar la teva propietat amb urgència, ells poden fer-ho en menys de 24 hores. Així mateix es fan presents en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i quan es manifesta la síndrome de Diògenes.

D’igual manera, presten algunes assistències encara que de forma secundària, com a neteja, desinfecció i pintura, sempre que siguin sol·licitades. Pel que fa als preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Si desitges obtenir el teu pressupost, buidat de pisos a Sant Quirze de Besora ho fa amb base en les teves necessitats.

Per a això solament has d’ingressar a la pàgina web i completar allí el formulari, subministrant la informació sol·licitada. Una vegada ple, ells enviaran la cotització, altres alternatives són visitar les oficines situades a Sant Quirze de Besora, 08580 o comunicar-se directament als seus nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button