Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Quirze De Subiradells

Quan es tracta de lloguers o vendes d’immobles cal que tot estigui en les millors condicions, així que els serveis de buidatge de pisos Sant Quirze De Subiradells es fan ideals. Ells s’encarreguen de retirar tots els objectes que han estat deixats allí, millorant l’aspecte general de tot l’espai.

Aquest és el seu servei principal, ho duen a terme en cases, pisos, xalets, oficines, parcel·les, pensions, col·legis, bars i restaurants. Així com també naus industrials, fàbriques, hotels i hospitals. Pel que fa als objectes que extreuen, aquests són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts de computadores desactualitzades.

A més de taulons, estris, catifes, teles, roba, paper, cartró, plàstic, ferro, fusta, enderrocs i escombraries. Així que tenen capacitat de realitzar buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es manifesta la síndrome de Diògenes.

buidatge pisos sant quirze de subiradells

Com si fos poc, poden dur a terme desocupacions en casos d’urgència, en menys de 24 hores. Fins i tot, estan disponibles els 365 dies de l’any com a mostra del seu gran compromís amb els clients. Doncs sempre busquen brindar-los atenció directa i personalitzada a tot moment.

Entre altres coses, buidat de pisos en Sant Quirze De Subiradells presa importants mesures per a la protecció del medi ambient, per aquesta raó tots els objectes que retiren són portats fins a punts verds on reben el tractament corresponent.

També netegen, desinfecten i pinten com a part dels seus serveis secundaris, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia. A més, les assistències de buidatge que se sol·licitin han de ser cancel·lades per complet, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat.

Així que qualsevol moment és propici per desocupar la teva propietat, només contacta’ls i ells s’encarregaran de tot. Per començar, fan lliurament del pressupost ajustat a les necessitats de cada client, s’obté completant el formulari que està a la pàgina web. També és vàlid comunicar-se als números de telèfon 93 450 37 48 i 627 29 86 o visitar les oficines situades en Sant Quirze De Subiradells.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button