Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Quirze Safaja

Ja no has d’esperar més per veure el teu espai desocupat i en les millors condicions, fins i tot pots llogar o vendre, doncs comptes amb els excel·lents serveis de buidatge de pisos Sant Quirze Safaja. Ells són l’empresa número 1 de l’àrea, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

Així mateix, tot el seu personal està molt bé capacitat i per a cada tasca, tenen un grup determinat. A tot moment busquen resoldre qualsevol inconvenient i brinden la millor atenció als seus clients, a través d’una completa assessoria i gran respatller. Fins i tot fan el lliurament del pressupost previ ajustat a les necessitats o requeriments personals.

Per a això, solament ingressa a la seva pàgina web i allí completa el formulari, també posen a la teva disposició altres vies de comunicació com els nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86. O si ho prefereixes pots visitar directament les oficines situades a Sant Quirze Safaja, 08189.

buidatge pisos sant quirze safaja

En aquest sentit, els llocs on realitzen el servei de buidatge són cases, oficines, xalets, pisos, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, restaurants, bars, locals comercials, hotels, restaurants, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. D’allí retiren escombraries, enderrocs, andròmines, estris, roba, catifes, mobles vells, taulons i parts de computadores.

També, màquines fora de servei com a aires condicionats, electrodomèstics danyats com a neveres, cuines i rentadores, igual que paper, cartó, fusta, ferro i plàstic. És important ressaltar que buidat de pisos a Sant Quirze Safaja s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors autoritzats amb la finalitat de processar-los i finalment reciclar.

Això contribueix a cura del medi ambient, com a objectiu final. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Fins i tot, acudeixen en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes.

Com a serveis extres, duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud. Ara bé, els preus de buidatge de cases a Sant Quirze Safaja són els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb una suma específica. Cal destacar, que una vegada culminin els seus treballs fan lliurament de la corresponent factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button