Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Roma

La desocupació de qualsevol propietat sense importar les seves característiques, es pot convertir en la tasca més senzilla i ràpida quan es compta amb el suport de buidatge de pisos Sant Roma. Ells són una empresa especialitzada en la prestació d’aquest tipus de serveis. Arriben al lloc i extreuen tot en el menor temps possible.

Això es deu al fet que compten amb el millor equip de professionals, tots amb excel·lent capacitació i assignats en grups específics per complir amb cadascuna de les tasques. A més ofereixen atenció personalitzada sempre enfocada a aconseguir la tranquil·litat dels seus clients, fins a buscar solucions a qualsevol dels inconvenients que es presentin.

Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, pensions, habitacions, garatges, xalets, col·legis, restaurants i bars. També hospitals, hotels, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos sant roma

En Sant Roma extreuen objectes com a mobles vells, teles, catifes, roba, estris i electrodomèstics que estan danyats. Igual que parts de computadores, màquines fora de servei, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Tot té una destinació amable amb l’ambient, és a dir, que els objectes són portats fins a punts verds o abocadors on reben el tractament corresponent, amb finalitats de reciclatge. Com a serveis extra, poden netejar, desinfectar i pintar emprant recursos de qualitat, solament és necessari sol·licitar aquestes accions de forma prèvia.

És important destacar, es pot comptar amb la feina de casa de buidatge en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres. Un dels seus millors avantatges és que ofereixen els preus més baixos de tot el mercat, a pesar que cada sol·licitud ha de ser cancel·lada. També fan lliurament de la factura respectiva durant el final dels seus treballs.

Sol·licita ja el teu pressupost amb solament ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari, també és vàlid cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86 o visitar les oficines situades en Sant Roma, per obtenir més informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button