Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Sadurni D´Osormort

No et preocupis més i deixa tot en mans de buidatge de pisos Sant Sadurni D´Osormort, ells són l’empresa número 1 del sector, doncs desocupen el teu espai en el menor temps possible, amb els millors resultats i els preus més accessibles. Estan a la teva sencera disposició, cada vegada que els necessitis.

Ells realitzen el buidant d’espais com a cases, oficines, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, hotels, bars, locals comercials, restaurants, hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques, empreses vàries, entre altres. D’aquests llocs realitzen el retir de mobles vells, taulons, estris, andròmines, catifes, roba, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

També, cartró, paper, fusta, ferro i plàstic, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts de computadores. Fins i tot, es fan presents en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, que consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries de forma desmesurada fins a envair espais per complet.

buidatge pisos sant sadurni d'osormort

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors autoritzats, on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge i reutilització. És d’aquesta forma, que s’evita causar algun dany en el medi ambient i es contribueix a la seva conservació.

Així mateix, buidat de pisos en Sant Sadurni D´Osormort està disponible els 365 dies de l’any i tenen capacitat de realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Tot el seu personal està completament capacitat i compten amb un grup determinat per a cada tasca. Així mateix estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

Com a serveis secundaris duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, sempre que siguin sol·licitats. Pel que fa als preus, totes les tarifes són les més econòmiques i accessibles del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb un preu específic. Fins a fer el lliurament de la factura, una vegada finalitzin els seus serveis de buidatge.

Si desitges realitzar el teu buidatge amb ells, pots obtenir el teu pressupost amb solament ingressar a la seva pàgina web i completar el formulari que allí es troba. També, és molt vàlid comunicar-se als nombres 93 450 37 48 i 627 29 86 o visitar les oficines situades en Sant Sadurni D´Osormort, 08504.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button