Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Salvador De Guardiola

No esperis més per desocupar alguna propietat, doncs buidatge de pisos a Sant Salvador de Guardiola pot fer-ho a qualsevol moment. Ells són un grup de professionals que realitzen aquest tipus de treballs amb els millors resultats i en el menor temps possible, sense causar inconvenients als involucrats.

Per contra busquen resoldre qualsevol dels quals es puguin presentar, per donar al client la major tranquil·litat i seguretat. A més brinden atenció directa i personalitzada amb els mateixos objectius. Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

També estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons l’establert per les lleis i normatives dels ajuntaments. El seu servei se centra en el buidatge d’espais com a cases, pisos, oficines, parcel·les, pensions, xalets, restaurants, hotels i bars.

buidatge pisos sant salvador de guardiola

Igual que col·legis, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Els objectes que buidat de pisos a Sant Salvador de Guardiola retira són estris, teles, catifes, roba, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i taulons. Així com també mobles vells, parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei i electrodomèstics danyats.

Com a part dels seus serveis secundaris, netegen, desinfecten i pinten, sempre aconseguint resultats de primera qualitat i amb els millors materials del mercat. És important esmentar, que com una de les seves mesures per contribuir a cura del medi ambient, porten tot fins a punts verds o abocadors, perquè allí puguin ser reciclats.

En situacions de reformes obres, la síndrome de Diògenes, incendis i inundacions, també presten els seus serveis. Els seus preus són els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada íntegrament, també lliuren la factura quan culminen els treballs.

D’altra banda, és molt senzill sol·licitar el pressupost, solament es tracta de visitar el portal web i allí completar el formulari. Altres opcions vàlides són comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86 o visitar les oficines situades a Sant Salvador de Guardiola, 08253.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button